Garagedeuropeners

Voor garagedeuropeners zijn wij partner van Liftmaster, de wereldwijde nummer 1 in geavanceerde, betrouwbare aandrijvingen. Liftmaster heeft speciaal voor Europa de Evolution range ontwikkeld. Laag energieverbruik, stil, betrouwbaar zijn slechts enkele van de kenmerken. De motoren en de accessoires zijn stijlvol ontworpen en dankzij de geavanceerde technologie zijn de meeste modellen ook geschikt (of zelfs standaard uitgerust) met MyQ internet toegang. Bedienen en controleren van een garagedeur via een smartphone! Ook voor openslaande garagedeuren biedt SuperJack een automatische oplossing.


ONZE GARAGEDEUROPENERS:

LM50EVFF
500N, incl. tandriem, 3-delig, 2 handzenders, 1-box

De LM50EVFF is de basis van onze range. Met 500N een aandrijving voor kantel en sectionaal garagedeuren tot 2,3m hoogte en ca 9m2 oppervlakte en standaard geleverd met 2 stijlvolle handzenders. De unit en de draw-bar (3-delig) komen in 1 verpakking, hetgeen de logistiek en opslag efficiënt maakt.

Flyer Liftmaster (pdf)


LM70EVFF
700N, incl. tandriem, 3-delig, 2 handzenders, 1-box

De LM70EVFF is met 700N een opener voor garagedeuren tot 2,5m hoogte en ca 12m2 oppervlakte geschikt is. Loopsnelheid 160mm/sec. Een complete set met handzenders en de 3-delige draw-bar in 1 handige verpakking. Bovendien is deze opener “MyQ enabled”. Dit houdt in dat met een kleine extra investering in de 828EV gateway een garagedeur bediend en bekeken kan worden via een smartphone. Een sterke en complete garagedeuropener en daarmee ook het meest verkochte model!

Flyer Liftmaster (pdf)


LM70EVFFC
700N, incl. tandriem, 3-delige rails voor deuren tot 2,5m hoogte, Infra Rood veiligheidssensoren, MyQ Internet gateway.

De LM70EVFFC is de meest complete uitvoering van de Liftmaster Evolution garagedeuropeners. 700N kracht en standaard voorzien van MyQ internet gateway, waardoor de garagedeur via een smartphone van waar ook ter wereld te bedienen en te monitoren is. “Heb ik mijn garagedeur wel dichtgedaan?” is een vraag die meteen gecheckt kan worden. Ook kan de garagedeur even geopend worden om bijvoorbeeld een pakketbezorger binnen te laten. Dankzij de 3-delige draw-bar zit alles in 1 efficiënte verpakking. Kortom een garagedeuropener met alles erop en eraan!

Flyer Liftmaster (pdf)


LM55EVF
600N, incl. tandriem, 1-delig, 2 handzenders

Voor installateurs die liever met een 1-delige draw-bar werken, is er deze 600N sterke Liftmaster unit. Tandriemaandrijving zorgt voor een laag geluidsniveau en met 2 stijlvolle handzenders is dit ook weer een compleet product. 100mm/sec openingssnelheid.

SuperJack LM55EVF specificaties


LM60EVF
600N, incl. tandriem, 1-delig, 2 handzenders

Voor installateurs die liever met een 1-delige draw-bar werken, is er deze 600N sterke Liftmaster unit. Tandriemaandrijving zorgt voor een laag geluidsniveau en met 2 stijlvolle handzenders is dit ook weer een compleet product. MyQ enabled, waardoor smartphone bediening als extra optie leverbaar is. 160mm/sec openingssnelheid.

MyQ (video)
SuperJack LM60EVF specificaties


LM80EVF
800N, incl. tandriem, 1-delige rails, 2 handzenders, draadloze wandbediening

Voor installateurs die liever met een 1-delige draw-bar werken, is er deze 800N sterke Liftmaster unit. 800N maakt deze opener geschikt voor grote dubbelde garagedeuren. Tandriemaandrijving zorgt voor een laag geluidsniveau en met 2 stijlvolle handzenders is dit ook weer een compleet product. MyQ enabled, waardoor smartphone bediening als extra optie leverbaar is. Hogere (200mm/sec) openingssnelheid.

MyQ (video)
SuperJack LM80EVF specificaties


LM3800W NEW!
Direct op de as, voor deuren tot 3 meter hoogte.

De Liftmaster LM3800w is een aandrijving die voor grotere deuren met veel bewegingen geschikt is. Appartementsgebouwen met een gezamenlijke parkeergarage bijvoorbeeld. Of garages met een hoog plafond of waar je geen rails in de weg wilt hebben. De nieuwe unit is standaard voorzien van wifi en MyQ internet toegang, voorzien van een elektronisch slot en veilige krachtmeting om obstakels te herkennen. Met 2 handzenders en een ingebouwde accu en losse lamp voor heldere verlichting is dit een “heavy duty” oplossing voor verschillende situaties. De ingebouwde accu wordt niet standaard meegeleverd. Vraag meer info en de beschikbaarheid van de nieuwste versie: Contact

SuperJack LM3800W specificaties
Bekijk de video (impressie)
Bekijk de video (informatie)


828EV
MyQ Internet gateway

Standaard op de LM70EVFFC en als extra optie leverbaar op de LM60/80/100/130EVF. Met de MyQ-app geïnstalleerd op een smartphone of tablet wordt de status en bediening van de deur, van waar ook ter wereld mogelijk. Is de deur open of dicht? Open de deur voor 1 van de kinderen die een sleutel vergeten is, laat een pakketbezorger even iets in de garage zetten. Totale controle en gemak! MyQ werkt samen met de meest smarthome systemen en kan ook worden geïntegreerd met de camera’s en app van NEST. MyQ is een kleine investering voor eindeloos gemak en zekerheid!

Bekijk de video


EasyJack
Opener voor openslaande garagedeuren
SW101
EasyJack is de basis van onze range: betrouwbaar, efficiënt en met een scherpe prijs. De opener wordt als zeer complete basisset geleverd met actuators (armen), besturingskast, afstandsbediening, Infra Rood veiligheidssensoren en functies als weerstandsbeveiliging en automatische sluitfunctie. Inclusief bevestigingsmateriaal en Nederlandstalige handleiding.

Bekijk de video
EasyJack flyer (pdf)


SuperJack Knik-arm
Opener, met knik-arm, voor openslaande garagedeuren
SW501
Deze opener is ideaal toe te passen op openslaande garagedeuren die in een een grote hoek (voor naar buiten draaiende deuren tot 170 graden) geopend moeten worden. De complete set bestaat uit: 2x motoren, bevestigings-plateaux en stangen voor montage aan de hekvleugels. Besturingskast, Infra Rood veiligheidssensoren een afstandsbediening en een automatische sluitfunctie. Compleet met bevestigingsmateriaal en handleiding.

Bekijk de video
SJ SW501 manual (pdf)
SJ SW501 flyer (pdf)


Overige Liftmaster accessoires

Liftmaster garagedeuropeners zijn uit te breiden met meer gemak en meer zekerheid. Extra handzenders, codesloten, sensoren etc. Kijk ook op de accessoires pagina.


Wij geven graag advies over welke Liftmaster garagedeuropener het beste past bij uw deur! Mail ons!