Upgrade met Accessoires

Vanzelfsprekend worden SuperJack hekopeners en Liftmaster garagedeuropeners standaard al compleet pakket geleverd. Maar er zijn voor de consument mogelijkheden genoeg om onze openers verder te upgraden met onderstaande accessoires voor meer veiligheid (codesloten, zwaailicht, IR-sensoren,…), meer gemak (MyQ smartphone bediening, extra handzenders) zaken als battery-backup en noodontkoppeling. Up-sell deze extra’s tijdens onderhoud of installatie! Klik voor SUPERJACK ACCESSOIRES of voor LIFTMASTER ACCESSOIRES of voor UNIVERSELE ACCESSOIRES


SUPERJACK ACCESSOIRES:

SJ A801
Handzender, 2-kanaals.
Compacte afstands bediening met 2 kanalen om meerdere hekken te bedienen. Voor iedere gebruiker een handzender!
SJ A806SJ A806 4 kanaals handzender ‘deluxe’
Geleverd inclusief batterij, sleutelhangerkoordje en handleiding. Vier knoppen voor gelijktijdig of apart bedienen van poorten, deuren en hekken. Eenvoudig en veilig. 
SJ A808
Losse batterij voor A801 handzender.
SJ A811
Codeslot, draadloos.
Door middel van een code uw hek of deur bedienen, toegangscontrole. Draadloos systeem dus zeer eenvoudige montage.
SJ A812s
Codeslot, bedraad, magneetkaart.
Door middel van een code uw hek of deur bedienen. Wordt geleverd met magneetkaart voor optimaal bedieningsgemak. Aansluiting bedraad.
SJ A813
Extra magneetkaart voor A812.
Meer gebruikers gebruik laten maken van codeslot/kaartlezer? Bestel extra magneetkaarten.
SJ A814
Magneet dongle, sleutelhanger.
Voor het bedienen van codeslot A812. Altijd toegang aan uw sleutelbos.
SJ A815
Back-up accu, noodvoorziening.
Nood-accu om ervoor te zorgen dat uw hek ook werkt bij stroomuitval. Standaard bij SuperJack SW201/6010. Als extra accessoire bij overige modellen. Past in de control box. 10-15x openen na stroomuitval. Automatisch opladend.
SJ A817
Schroefbevestigingsset SuperJack actuators.
Voor schroeven in plaats van lassen. Met deze set worden de actuators onder verschillende hoeken vastgeschroefd. Toepassen op EasyJack(-Plus) SW101 (SW201). 2 setjes voor vastschroeven aan de hekpaal en hek.
SJ A818
Afstandhouder voor 2 actuators.
Als het hek geen eindstop heeft (zowel bij open als bij dicht) kunnen deze afstandhouders fungeren als eindstop.
SJ A819
Antenne.
Extra, grote, antenne voor beter bereik van uw afstandsbedieningen over een grotere afstand.
SJ A820
IR-fotocellen, veiligheid.
Infra Rood fotocellen voor aan beide kanten van de doorgang. Indien de straal onderbroken wordt stopt het hek onmiddellijk.
SJ A821
Zwaailicht, waarschuwing.
Zwaailicht dat bij het hek geplaatst kan worden als waarschuwing dat het hek in beweging is. Gaat uit als hek niet beweegt. Werkt op 12V, eenvoudig aan te sluiten op de SuperJack hekopeners.
SJ A833
Wanddrukknop, bedraad, buitengebruik.
Met een druk op deze knop opent u hek, poort of deur. Eenvoudig aan te sluiten (bedraad). Handig om vanuit de tuin altijd het hek te kunnen bedienen.
SJ A871
Telefoonmodule, incl. SIM-kaart.
Met uw mobiele telefoon uw hek bedienen. Geen afstandsbediening meer nodig. Programmeer het telefoonnummer onder de naam “toegangshek’ en met 1 druk op de telefoon gaat het hek voor u open. Wordt geleverd met prepaid simkaart die alleen gesprekken ontvangt. Universeel.
SJ A840
2-kanaals externe ontvanger.
Deze ontvanger kunt u op andere merken hek- en garagedeuropeners aansluiten (12V en 24V). Hiermee kunnen deze aandrijvingen dan ook bediend worden met een SuperJack handzender. Ultiem gemak!
SJ A874
Code bedieningspaneel, stijlvol.
Nieuw codeslot voor bedienen van hek-, poort- en deuropeners. Geruststellende toegangscontrole!
SJ A850
Elektromagnetisch slot, verticaal.
Verticaal slot waarmee het hek vergrendeld wordt als het dicht is. Op het moment dat u de hekopener activeert wordt eerst het slot ontgrendeld voordat het hek open gaat.
SJ A855
Stopper voor elektromagnetisch slot.
Losse stopper/slotplaat verticaal, als eindpunt voor het hek. Monteer in het midden op de grond zodat het hek er tegenaan loopt. Wordt ook meegeleverd met slot SJ A850.
SJ A856
Elektromagnetisch slot, horizontaal.
Horizontaal slot waarmee het hek dicht vergrendeld wordt. Bij activeren van de opener wordt eerst het slot ontgrendeld voordat het hek open gaat. Bevestigen tussen de 2 hekdelen.
 

 

LIFTMASTER ACCESSOIRES

TX4EVF
4-kanaals handzender, Evolution.
Deze stijlvolle 4-kanaals handzender kan op Liftmaster aandrijvingen worden toegepast. 4-kanalen biedt de mogelijkheid tot bediening van hekken, deuren en meer, met 1 handzender.
TX4UNIF
4-kanaals handzender, universeel.
Deze stijlvolle 4-kanaals handzender kan universeel toegepast worden op alle 433mHz en 866 mHz handzenders van Liftmaster en Chamberlain. De 4-kanalen bieden de mogelijkheid tot bediening van hekken, deuren en meer, met 1 handzender.
771EV
IR fotocel-sensoren. Veiligheid.
Veiligheidssensoren die obstakels in de deuropening herkennen waardoor de deur tijdig gestopt wordt. Toe te passen op alle Liftmaster garagedeur- en hekopeners. Inclusief LED-indicator.
771EVK
IR fotocel-sensoren. Veiligheid.
De 771EV sensoren, uitgebreid met een muurbevestigingskit.
128EV
Wandbediening, draadloos, 2-kanaals.
Stijlvolle wandknop voor bediening van Liftmaster Evolution openers.
75EV
Wanddrukknop, bedraad, verlicht.
Stijlvolle wanddrukknop om bijvoorbeeld vanuit de garage de deur te openen/sluiten zonder handzender. Voor Evolution openers.
78EV
Wandbediening, bedraad, 4 functies.
Stijlvolle wandknop voor bedienen van garagedeur, hek of verlichting. Ideaal om vanuit de garage (of huis) deuren te openen en te sluiten. Voor Liftmaster aandrijvingen.
828EV
MyQ Internet gateway.
Met deze gateway, aangesloten op een WiFi-router en op een Liftmaster Evolution deur- of hekopener, wordt bediening en controle van de deur vanaf waar ook ter wereld mogelijk: Op een smart-phone of tablet. Met de gratis MyQ-app. Meer weten, minder zorgen.
829EV
Deurmonitor.
Voor garage- of hekopeners uitgevoerd met MyQ internet toegang. Deze monitor in huis maakt het sluiten (en controleren) van hek of garagedeur vanuit de huiskamer mogelijk. Een gerust gevoel.
747EV
Codeslot, draadloos.
Open en sluit de garagedeur met een 4-cijferige code. Ook tijdelijke codes toe te kennen aan bijvoorbeeld bezoekers. Draadloos met 9V batterij. Met weersbestendige cover en oplichtende toetsen. Toe te passen op Liftmaster Evolution openers.
FLA1-LED
LED Waarschuwingszwaailicht.
Zwaailicht gaat aan als de deur of het hek bediend wordt en in beweging is. Toe te passen op alle merken en soorten openers. Moderne LED-verlichting.
1702EV
Nood-ontkoppeling.
Mocht de stroom uitvallen en de garagedeur is de enige toegang tot de garage, dan kunt u met dit slot de aandrijving handmatig ontkoppelen en de deur openen.
860EV
3-kanaals ontvanger.
Deze ontvanger kan tot 3 verschillende openers bedienen. Potentiaalvrij. Open/sluit/stop-functies. Toepasbaar op alle Evolution 868/433-MHz handzenders.
827EV
Extra verlichting in uw garage!
Monteer de lamp in uw garage en sluit hem aan met de meegeleverde 230V steker.
U kunt de lamp bedienen met:

  • Een knop op uw Liftmaster handzender (TX4EVS / EVF / UNIS / UNIF) waarmee u de lamp kunt aan en uit doen
  • Het bedienen van uw deur waarna hij na 4 ½ minuut weer uitgaat
  • De MyQ app

U kunt tot 4 lampen bedienen
LED verlichting 1500lm, 4000k
Afmeting 21,6×21,6×3,6 cm.

 

UNIVERSELE ACCESSOIRES

16200
loopdeur schakelaar.
Zorgt ervoor dat de overhead deur niet geopend kan worden als de loopdeur niet gesloten is.
SJ A874
Code bedieningspaneel, stijlvol.
Nieuw codeslot voor bedienen van hek-, poort- en deuropeners. Geruststellende toegangscontrole!
SJ A871
Telefoonmodule, incl. SIM-kaart.
Met uw mobiele telefoon uw hek bedienen. Geen afstandsbediening meer nodig. Programmeer het telefoonnummer onder de naam “toegangshek’ en met 1 druk op de telefoon gaat het hek voor u open. Wordt geleverd met prepaid simkaart die alleen gesprekken ontvangt. Universeel.
SJ A820
IR-fotocellen, veiligheid.
Infra Rood fotocellen voor aan beide kanten van de doorgang. Indien de straal onderbroken wordt stopt het hek onmiddellijk.

 
   

 

 

 


Vraag informatie aan voor prijzen en beschikbaarheid van deze accessoires.